10 dingen die u moet weten voordat u een hypotheek koopt

Hypotheekadviseur Spijkenisse

Het kopen van een hypotheek op naam van een vriend of een ander is misschien niet het beste idee. Het zijn uw hypotheekvorm en financiële zaken die het belangrijkst zijn. Hoewel u als geldverstrekker een klein beetje geld zult besparen, zult u achttien detail een aantal belangrijke punten, die hieronder worden gegeven:

1. Een herfinanciering of een lening is heel belangrijk voor u. Voor het geval u dat nog niet wist, bedenk dan dat bij een herfinanciering het “aanbetalings”-gedeelte wordt betaald en het “oversluit”-gedeelte de rente. Het is altijd verstandig om te beoordelen of de rente of de aanbetaling de belangrijkste waarde is van de herfinanciering.

2. Er is echt een verschil tussen een hypotheek met een looptijd van 20 jaar en een hypotheek met een looptijd van 30 jaar als het gaat om de rentetypes. Als u uw hypotheek 20 jaar aanhoudt, hoeft u aan het eind van de herfinancieringsperiode geen hogere rente (bijvoorbeeld 3%, 4% of 5%) meer te betalen. Als u echter overstapt van een hypotheek met een looptijd van 20 jaar naar een hypotheek met een looptijd van 30 jaar, dan betaalt u dezelfde rente, maar het rentetype zal anders zijn, zoals 5% per jaar of 4% per jaar.

Als u denkt aan een herfinanciering, dan moet u de verschillende soorten hypotheken kennen. Het zou de droom van uw hypotheekonderhandelaar kunnen zijn!

3. Onroerend goed is een belangrijke maar lastige zaak. Het is moeilijk te voorspellen wanneer huizenwaarden zullen stijgen en dalen, en de transactie neemt veel tijd in beslag. Meestal probeer je een lening te krijgen voor de huizenprijzen en dan is de herfinanciering of nieuwe leningstermijn laat, als het al gedaan wordt. Dit betekent dat de waarde van het onroerend goed zal worden verminderd.

4. Aan het einde van de herfinancieringstermijn kan een nieuwe hypotheek voor de juiste kosters worden aangeboden. Een die je misschien niet comfortabel met is een FHA lening optie.

5. Hoge rente leningen (3,5% en hoger) kan worden gebruikt om uw hypotheekschuld te herfinancieren als u niet beschikt over een Hobby of Investeringsdoel en / of de back-up vallen uit een FHA hypotheek is financieel niet zinvol.

Herfinancieren versus “oversluiten” is het geval wanneer het financieel goed met u gaat, en u deze optie niet gaat willen midden in een crisis, en de rente en het beheer ervan ook niet wilt. Dus Herfinancieren herinner uzelf aan uw situatie voordat u de sprong waagt en, als u kunt, bewaar een aantal van deze opties tot het laatste moment. U zou ook de ” Reden tot Overname” moeten controleren.

6. Uw eigen omstandigheden kunnen van invloed zijn op uw keuze van leenvorm. Als u bijvoorbeeld door rentestijgingen of zelfs de rente zelf geen keuze hebt, wilt u misschien eerst herfinancieren voordat u een aanvraag tot overneming indient. Als het echter van invloed is op uw huidige situatie dan do over, of u krijgt te maken met kosten, en als u geen voordelen realiseert aan het einde van de “do over” periode, dan is het misschien de moeite waard om een lening vorm te nemen.

7. Als u geen hypotheekmakelaar of een commerciële hypotheekmakelaar hebt, mag u misschien niet herfinancieren. U zou ook kunnen worden verplicht om aitate loant de hypotheekmakelaar voor de goedkeuring van de herfinanciering te nemen. Indien u van plan bent een nieuw onroerend goed te verwerven dat een lening of hypotheek omvat, zult u een hypotheek moeten afsluiten voor de waarde van het nieuwe onroerend goed

8. Als u probeert om een lening of hypotheek op een nieuwe eigenschap te verkrijgen, zou u kunnen worden verplicht om voor Build vergoeding juridische formulieren en gebruik maken van de diensten van een remodeling hypotheek makelaar. Het is meer dan waarschijnlijk dat, om een hypotheek voor uw gebouw te verwerven, en zal niet worden geherfinancierd of re-mortgured, moet u een geldschieter zoals een Eerste Hypotheek te gebruiken.

9. De financiële instelling kan een medeondertekenaar en/of taxateur eisen of het alleen laten doen. Afhankelijk van hoe de lening is ontstaan, kunnen de medeondertekenaars al dan niet nodig om in de hypotheekverstrekkers controle met hun medeondertekenaars ideeën dus, met een persoonlijke vooraf goedgekeurde bedrag en deze medeondertekeningen opgenomen garantie in de lening documenten van de signee.

10. Een do over of herfinanciering vereist ook formulieren voor een huis inspectie, wanneer het kan worden gebruikt op het moment dat de lening nodig is om verzekering te ondersteunen met de hypotheek.

Ontdek nu alle mogelijkheden!