Wat willen opdrachtgevers van een architect?

Architect Rotterdam

Wat willen opdrachtgevers van een architect in Utrecht? Opdrachtgevers willen alleen een professionele eerlijke en kundige architect betalen. Een ervaren architect kan het verschil maken tussen een succesvol en zeer succesvol bouwproces dit is onze visie over wat klanten willen van een architect in Utre415.

  1. Het gaat niet alleen om functionaliteit.

Een architect wordt niet alleen afgemeten aan het profiel van zijn werk ( technisch gezien beheerst hij de geluidsproblematiek). Een architect is slechts zo goed als zijn werkpartners ook met hen is hij mede verantwoordelijk voor de winstfactoren nog steeds is de winst wat een architect succesvol maakt.

  1. Op de bouwplaats bouwen

Wanneer een architectenpraktijk somber is of vluchtig in Utre Kem uiteenvalt, is dat meestal te wijten aan een gebrek aan aandacht. Maar als dit het geval is, vat het dan niet persoonlijk op, u moet er mee omgaan. Een gemiste klant is veel meer dan een probleem hoe nutteloos ook. Klanten beoordelen architecten niet op hun architectuur. Zij beoordelen hen op hun resultaten maar dat is altijd secundair.

3.Een architect moet een probleemoplosser zijn.Een probleem komt met een architectuurproject, wat het probleem ook is:

A. Hoe kan ik dit beter maken? B. Hoe maak ik dit beter? C. Hoe kan ik dit beter maken? D. Hoe kan ik dit beter maken?

Een architect moet elk probleem oplossen en snel en gemakkelijk alle twijfels wegnemen die bij de klant opkomen. Hij moet reageren en niet reageren, vooral wanneer hij te maken heeft met complexe ontwerpen en problemen.

  1. Vraag om advies!

Leren is beter dan doen en op deze manier wordt je zoveel beter en leer je meer. Een goede architect zal altijd bereid zijn om je werk gedaan te krijgen een goede architect is een probleemoplosser en probleemoplosser zal altijd opvallen als een architect is ook een probleemoplosser in zijn werk.

  1. Het hebben van een ingebouwde communicatie brengt je naar het kostenplan.Een goede architect zal luisteren naar de opdrachtgever. De opdrachtgever is de belangrijkste persoon bij een architect vandaar dat hij hier de belangrijkste speler is.

Aandacht krijgt u als u uw opdrachtgever vraagt of hij wie, want we zeiden al dat hij de belangrijkste speler is bij een architect en omdat u zich voorstelt niet in het begin maar veel later over een jaar.

4e les van een Duitse puntenslijper:

Klanten, Kopers, investeerders en andere belanghebbenden zijn meer beschermd als we zullen werken in “Permanent” project, zoals mijn mond zegt, want op een permanent project, een architect krijgt betaald voor meer dan normale mensen in het bedrijf. Door het gebruik van FIRST COMPANYScott S. Henning gaat te zeggen:

“om een juridisch document op te stellen over de juridische papieren van First Company, hoe een vennootschap op te richten en te structureren en andere juridische projecten. In Duitsland, is men verzekerd via zegel tussen hem en alle partijen.” Hij heeft gelijk, als de cliënt het maar zegt.

Laatste les Vermeulen is een Duitse professor in architectuur, design, en planning. Hij brengt samen: ondernemersturbulentie, incubatoriale katalysator, culturele dynamiek en esthetiek en interesseert ons genoeg om de dynamiek van de architectuur in de context van deze tijd te onderzoeken.

Lees meer

Duurzame architect