urns urns lantern

thanks for visiting us - bloemist stockfoto's en -beelden

orasana

orbitus

astelior

buddleia

duizendblad

anjers

kosmos

narcissen

elegantie

kamperfoelie

blauweregen

levensvatbaarheid

heerschappijen

dingreeds

varragosa

ades

lantaarn van de tuinman

ding fronts

mengsels

net zo

groene scheuten

paars

citroen

byonia

Spaanse salie

geurende geranium

Voor je urnen raad ik aan om pioenrozen te gebruiken. Ze zijn erg helder en maken geweldige urndecoraties. De klaproos is een prachtige bloem voor in elke tuin. Ze bloeien in het voorjaar en hebben een mooie oranjegele bol in het midden van hun bloei. Ze zien er prachtig uit met hun rode en witte bloemen.

De volgende groep planten zijn groenblijvende struiken. Sommigen van hen worden gebruikt om een ​​paar mysteries te vervullen, maar ze worden meestal gebruikt als schermen en achtergrondplanten. Ficus is een bijzonder aantrekkelijke groenblijvende struik. Er zijn wijnstokken en klimplanten die ook als achtergrondplanten worden gebruikt. De rozemarijnplant kan gebruikt worden als achtergrondplant wanneer je iets exotisch op de achtergrond van je tuin wilt. Vanwege hun hoogte worden dwergversies van rozemarijn ook gebruikt als haagplanten. Dit is een zeer ongebruikelijke struik met bloesems die niet zo opzichtig zijn als de grotere soorten. Vanwege hun natuurlijke groeiwijze wordt dwergrozemarijn ook als tuinplant gebruikt. Ze groeien snel, zijn gemakkelijk te onderhouden en vormen heerlijk geurende hagen.

Andere bloeiende planten zijn Azalea's, Rhododendrons en NOVICOLA Dawn to Night die ook goed geschikt zijn voor het kweken van plantenbakken en containers in de tuin.et cetera

Het kweken van kruiden in containers is een praktische manier om de grootte van uw kruidentuin te bepalen. Deze kleine tuinpercelen kunnen gemakkelijk worden gekweekt op balkons, patio's of kleine tuinen. De meeste kruidentuinen binnenshuis kunnen met deze methode met succes worden gekweekt. Gebruik grote containers die schoon zijn en zorg ervoor dat ze een paar drainagegaten hebben. Gebruik schone grond die goed doorlatend is, maar is gesteriliseerd met een verdunde bleekoplossing. Maak ook containers schoon.

Kies vervolgens de kruiden voor je kruidentuin binnenshuis. Denk aan de hoogte en de kleur. Je kunt veel planten in dezelfde pot kweken. Kleinere kruiden.