Levenesredende voordelen van een Defibrillator

EHBO- en reanimatiecursus met automatisch extern defibrillatorapparaat - defibrillator stockfoto's en -beelden

Het levensreddende voordeel van een defibrillator is dat het een alternatief biedt voor reanimatie. Hoewel reanimatie de standaardprocedure is voor de behandeling van een cardiale Medische spoedeisende hulp, hoe langer een persoon ernstig ziek is, hoe sneller hij sterft als hij geen reanimatie krijgt. Een defibrillator zorgt ervoor dat de snellere bewusteloosheid plaatsvindt, in tegenstelling tot reanimatie, die het normale ademhalingsproces zou onderbreken.

Wanneer een werkgever een AED aanschaft, moet deze de locatie verlaten waar de AED staat voor elke werknemer die jonger is dan de leeftijdscategorieën voor beveiliging, veiligheid op het werk of zelfbescherming. Andere factoren die de noodzaak van een AED kunnen wegnemen, zijn rookmelders die speciaal zijn ontworpen om vlammen in de zomer te voorkomen.

De productie van defibrillatoren kan worden gericht op het leger, de politie of de noodhulpindustrie. Hoewel politie- en militaire brandweerlieden hun eigen AED hebben, zijn de productiebedrijven voor deze AED's de gespecialiseerde leveranciers voor deze markt. Het levensreddende voordeel van een defibrillator kan niet worden overschat.

Na wat onderzoek naar verschillende eigenschappen van onze AED, bleven er twee opties over in vergelijking met wat onze concurrenten aanboden. We kregen een ouderwetse oplader die op twee 2,2 volt-batterijen kon worden aangesloten waarvan ik dacht dat die goed zouden werken. Helaas kan de ontlading zo ernstig zijn dat we zijn gestopt met het gebruik van batterijen. Om dit probleem nog groter te maken, is mijn vrouw verpleegster en werd ze getroffen door een hartstilstand in de theaterzaal van ons ziekenhuis. Dit dwong ons om halverwege onze maandelijkse betaling van $ 100 een AED te krijgen. Natuurlijk was de afschrijving van die $ 100 voldoende om dat te doen, maar we hebben de afschrijving nog steeds nodig vanwege het contract en dat contract is verbroken.

Nu het zover is, hebben we twee 4,0 volt AED's aangeschaft. We gebruiken deze sinds mijn vrouw werd geslagen en toen ik onlangs alleen door het winkelcentrum liep, zag ik op de een of andere manier een kind in de verte dat er even zo uitzag. Dus we hebben net een van de defibrillatoren gekocht en het werkt heel goed, niet verschrikkelijk, maar heel energiek.

We hebben een demonstratie gepland door de plaatselijke brandweer die onlangs hun modellen van een AED heeft bijgewerkt naar 2,0 volt-batterijen en ook omdat we nu twee AED's hebben, een thuis en een in huis. Dit is een model uit 2011 en de batterijen zijn bijna volledig opgeladen. Dus het wordt een korte test, ik steek hem gewoon in een stopcontact, stel de tijd in op 60 minuten en laat hem lopen. Als het om de een of andere reden niet werkt, sturen ze het terug naar de fabrikant voor een probleem dat ze niet kunnen oplossen. Na 60 minuten maken we het bekend en doen we een paar suggesties om een ​​goede AED aan te schaffen. Dit is tenslotte positieve verpleging terwijl we wachten op hun uitvinding voor release.

Als je bent zoals de meeste mensen in Amerika, ben je op zoek naar manieren om babyverzorging uit te geven omdat je meer werknemers hebt, of het nu verpleegsters zijn, jijzelf of werknemers thuis. Door simpelweg een AED, shampoo en pleisters aan uw deur te installeren en professionele vaardigheden uit te voeren, kunt u het leven van uw dierbaren redden.