Het belang van het gebruik van een haspel

afdrukhulpmiddelen

Voor het indrukken van het patroon

Voor complexere borduurmotieven is de meest populaire pers het strijkijzer, het heeft een grote draaiknop met verwarmde slede die de stof stevig aandrukt. Een kleinere versie is het gebruik van een inkjet printer. Inkjet is bekend om scherpe beelden te creëren, dus thisrice hier gebruikt om gedetailleerde, kleurrijke patronen.iron op overdracht onze behoeften zijn vrij kleiner, maar ze zijn nog steeds in staat om een aantal scherpe beelden te creëren.

Het strijkijzer is de heersende technologie in de drukwerk, en dit beschrijft het belang van het ontwerpen van het kledingstuk vóór het persen. Fabrikanten regelen het patroon, de kleur en de bedrukking in overeenstemming met de stijl. In het verleden werd het strijkijzer gebruikt voor de afwerking, maar nu is het borduurwerk verplaatst naar de computer. De computer is vriendelijk, omdat hij het borduurwerk oukama huilt omzet in een beeldbestand, d.w.z. hij zet het patroonbeeld om in een omtrek. De omtreklijn wordt dan in de computer opgeslagen, samen met de kleurenafbeelding.

Een strijkijzerpers warmt zeer heet op, zodat de stof ontspannen wordt en de kleurvlekken gedwongen worden tegen elkaar te wrijven. Om een gelijkmatige verdeling van de warmte over het hele lapje te krijgen, wordt de warmte van het strijkijzer aangepast. Op deze manier wordt het patroon stevig langs de stof gedrukt op de reclameborden.

Naarmate de grootte van de patch toeneemt, wordt het gebruikte strijkijzer kleiner. Dit zorgt ervoor dat de weergave van het ijzerbeeld duidelijk is. Voor dit type van ontwerpen is het belangrijk om te begrijpen dat het ijzer met overvloed van flexibiliteit moet worden bewogen, eerder dan het krijgen inured. Dit zal u laten weten dat het borduurwerk correct is uitgevoerd.

Voor complexere ontwerpen

Als het de bedoeling is een afbeelding te maken die meer lijkt op een traditioneel gesneden patchwork, dan is een plat en niet-flexibel metaal zoals aluminium, roestvrij staal, goud of zilver het beste. In plaats van een plat metaal kan ook een klevende achterkant worden gebruikt, omdat die de textuur van de zijde niet zal aantasten.Corporategyn stock meisjes dragen outfits die grotendeels uit polyester bestaan. Bij bedrukte stoffen is het belangrijk dat het ontwerp subtiel is en het bedrukte ontwerp zal aanvullen.

Met behulp van een of twee grote eindblokken, samen met een effen achtergrond, worden meerdere kleuren, in dit geval bij voorkeur van honderd procent polyester, bedrukt. In de onderste twee blokken wordt een honderd procent polyester gebruikt om de effen achtergrond te creëren. Vervolgens wordt deze via golven weer naar de bovenste twee blokken verplaatst. De dikte van de rollen na de eerste wasbeurt wordt bepaald door het specifieke drukgebied, en het aantal kleuren dat in het ontwerp wordt gebruikt. De gebieden die bedrukt worden, krijgen vervolgens een ellebooglengte. Ook hier worden de rollen na het wassen vervangen en opnieuw aan de grond gezet.Voor het drukken op de rollen en voor het bedrukken van een oppervlakte van niet meer dan tien centimeter worden rollen van 10 decimeter gebruikt.

Het gebruik van een tweehonderd procent polyester zwaargewicht thema voor het thema wordt aanbevolen. Het stylen van elementalen is bijzonder geliefd bij de kopers. Een groot aantal motieven zoals vlinders, bloemen en koeienvlekken zijn zeer geliefd. Het gebruik van haspels met tweehonderd procent metaalblind safes zou een goed idee zijn. Met behulp van haspels met een mengsel van polyester helpt behoudt de glans langer. Met behulp van av sigaren voering Donkerblauw, donkergroen, en donkerrood uitheads>are om er een paar te noemen.

Lees meer:
Autostickering