Eetkamer Tafels

Eetkamertafels

Wees niet bang om dit te kiezen je vraag stijl. U wilt ook dat het de juiste maat voor uw ruimte en meer nog als uw eetkamer is niet erg groot. Er zijn ook eetkamer tafels voor opvouwbare zijdig dienen. leen jezelf vrijwilliger geweldig voor kleine ruimte. U kunt kiezen voor de beste kleur, houtsoorten en zelfs glazen tafelbladen.

Er zijn enkele opties voor de perfecte eetkamertafel:

EikenhoutEikenhout heeft een prachtige nerf. Het is een klassieker en wordt al jaren vertrouwd. Prachtige patronen maken eikenhout tot de perfecte houtsoort voor een klassiek meubelstuk. Binnenin vind je een sterke duurzame houtsoort die er jarenlang mooi uit blijft zien.

Vrolijk houtDit is een prachtig zeer licht soort hout dat een zeer onafgewerkte uitstraling kan hebben, afhankelijk van hoe u de toon verandert. Dit is een geweldige keuze voor een lichtere soort omgeving zoals een hal, foyer, ontbijthoek of keukenhoek. Hout vrolijk kan ook worden gebruikt voor een nieuwe look in uw eetkamer dat is heel anders dan alles wat je altijd hebt gedaan voor. Voeg gewoon een paar wastafels toe (als dat nodig is) en u zult het nieuwe levendige gevoel in de kamer op prijs stellen.

Kersenhout Kersenhout is mooi en duurzaam hardhout. Wanneer u een kersenhouten kap gebruikt, kunt u meer kleur toevoegen aan uw eetkamer. Dit is een leuke optie die kan worden gebruikt voor drukkere omgevingen die om een beetje meer rand vragen. Dit heeft een lichtere soort tint en het zal passen bij vele kleuren en stijlen. Een goed ingerichte eetkamer met kersen als afwerking zal er zeer imposant uitzien en over het hoofd gezien worden door gasten.

Camel is een aardkleurig hardhout dat perfect is voor traditionele eetkamers. U kunt de kleur rood gebruiken voor een dramatisch effect in uw kamer. U kunt het ook gebruiken als achtergrond op een traditionele stijl tafel. Dit is een geweldige, duurzame keuze voor elke eetkamer. U zult merken dat het past bij elk ander kleurenschema en het is een zeer praktische keuze die jaren zal meegaan.

WengéEen rijke en dramatische keuze voor een elegant eetthema. U kunt wengé gebruiken voor een warme en donkere kamer. Vaak ziet u dit soort hout gebruikt in chronologisch verouderde kamers, maar de schoonheid alleen al maakt het een geweldige keuze voor een kleur.

AdobeAdobe werd vele jaren geleden gebruikt en is een zeer verfijnd hardhout. Je vindt adobe in een zeer dramatisch patroon dat bekend staat als bird’s eye. Het patroon is net als een vogelnestje. Het geeft een zeer strak afgewerkte look aan een eetkamertafel.

CaravelaLusate is een zeer gedetailleerd lusate dat wordt geleverd in een zeer rijk bruin. Dit is een lichtere keuze dan camalock, maar nog steeds een die u zou willen opnemen in uw eetkamer. Dit kan worden gebruikt voor een eetkamer met een landelijk thema, of zelfs voor een traditionele kamer. Dit is een onconventionele manier om wat meer kleur in een kamer voor het grootste deel toe te voegen.

Lees meer

Slaapbanken