De automatische koffiemachine

De meest populaire automatische koffiemachine is de automatische machine zonder ontluchting. Draagbaar? Ja! De meeste van deze koffiezetapparaten zijn gemaakt van roestvrij staal, met uitzondering van een enkel plastic model. Ze hebben zes tot twaalf verstelbare plateaus, en één of twee organogrammen op de voorklep. De bovenkanten van de schappen worden geconfronteerd met de glazen deur aan de voorkant, zodat het glas aan de voorkant schoon blijft. De meeste automatische koffiezetapparaten hebben tien tot twintig verstelbare planken, en de deuren gaan open om een klaar-om-te-poppen net te onthullen zodra de koffiepot erin is gepropt.

De andere meest populaire eigenschap is het automatische melk- en koffiezetapparaat. Deze modellen hebben aparte uren tijdens en buiten de piekuren, plus een proces van automatische herbevoorrading. De piekuren zijn van 10 uur ’s morgens tot 10 uur ’s avonds. De daluren zijn van 4 tot 7 uur ’s morgens. Een typisch automatisch melk- en koffiezetapparaat kost u tussen $300 en $400.

Met deze en andere vragen kan men gemakkelijk beginnen in te zien dat de markt niet alleen onoverzichtelijk is met veel aanbieders van cateringdiensten, maar dat de markt ook mondiaal is opgezet. Dit is een punt van zorg aangezien bekend is dat de cateringsector de op één na grootste bedrijfstak ter wereld is, die 13% van de wereldeconomie omvat. De groei ervan zal waarschijnlijk niet afnemen gezien de hoge normen die door de regelgevende instanties zijn vastgesteld, namelijk ISO 22000 en ISO 22000-1821, en het feit dat het om een bedrijfstak gaat die 6 miljard dollar vertegenwoordigt.

De regelgeving inzake voedselveiligheid heeft geen gelijke tred gehouden met de groei van de cateringindustrie. Ondanks oproepen om bindende normen in te voeren, door de poort van opgelegde hygiënische controles, is het een situatie waarin vuile keukens en restaurants hun normen inzake voedselbehandeling en -veiligheid niet hebben verbeterd. Het ergste geval is de levering van voedsel en dranken, zoals blijkt uit gevallen van voedselverontreiniging in winkels, waar gezondheid en voedselverontreiniging welig tieren.